Допълнителни полети по линия София - Варна ще извършва "България Еър" за празниците, съобщават от компанията. След въвеждането на допълнителните полети от София до Варна и обратно през декември, клиентите на авиокомпанията могат да летят до три пъти на ден. Освен това пътниците имат повече удобни опции за пътуване преди празниците, като избегнат и засиления трафик по пътищата, посочват от авиокомпанията. 

"България Еър" предлага допълнителни опции за пътуване до Варна на 15 декември /петък/ с тръгване в 17:10 часа от София и връщане от Варна в 18:40 часа, както и на 16 декември /събота/ от 16:00 часа от София и обратен полет в 17:30 часа от Варна до столицата, се посочва още в съобщението. Друга опция за пасажерите ще бъде и допълнителният вечерен полет преди празниците на 17 декември /неделя/, излитащ от летище София в 20:00 часа, като връщането от Варна е в 21:30 часа.  

В нова система за багаж инвестира летище София

На 23 декември пътниците ще могат да се възползват от два допълнителни полета, като така полетите стават общо три за деня. Часовете на излитане от София са следобед в 15:00 часа, привечер в 18:50 часа, както и последния вечерен полет в 20:00 часа. 


От авиокомпанията посочват, че пътниците на „България Еър“ имат възможността да летят по линията София – Варна – София с „новите криле“ на авиокомпанията - комфортните и модерни самолети от последно поколение Еърбъс А220.

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg