От днес до 18 април, включително, "БДЖ-Пътнически превози" осигурява над 12 700 допълнителни места във влаковете за великденските празници, а от четвъртък превозвачи също ще осигурят допълнителни автобуси, които ще пътуват по основните направления на страната.  

Заради предстоящите празници съставите на някои от влаковете ще бъдат с повече вагони, като целта на железопътната компания е да осигури удобно за клиентите придвижване по време на празничните дни, съобщават от пресцентъра на "БДЖ-Пътнически превози". С повече вагони ще бъдат влакове по маршрути от София за Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Свиленград, Горна Оряховица, Ямбол, Лом, Русе и други. 

От компанията съобщават още, че е в ход предварителна продажба за места във всички бързи влакове, които ще пътуват през празничния период. Клиентите на БДЖ могат да купуват билети за своето пътуване и онлайн, през системата на компанията.  

Подробна информация може да бъде предоставена от служителите на гишетата "Информация" в железопътните гари в страната.  

15 са осигурените към този момент от превозвачите извънредни автобуси, които ще пътуват по различни направления. 

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg