Семейство се оплакаха от лоши условия, ниска хигиена и дървеници в хотел, за който платили по 90 лева на вечер. Мястото за настаняване се намира в Черноморец, съобщава NOVA.

„Посещавал съм доста хотели, но такъв видях за първи път – мръсотия. Това място за настаняване ако е критерий за посещаване от възрастни и деца – за мен е пълен резил”, смята Иван Колев. 

Той твърди, че снаха му е получила обрив след първата вечер в хотела. 

Сериозен спад в нощувките в 4 и 5-звездните хотели

„Помислихме си, че има комари. След втората нощувка беше цялата нахапана от дървеници”, допълни Колев. 

На въпрос дали е потърсил възможност за разговор с управителя на мястото Иван каза: „Там не можеш да намериш никого – нито управител, нито човек на рецепция”, добави мъжът. 

istock
istock

Туристите подават сигнал до РЗИ-Бургас. Оттам отговориха, че ще извършат проверка по случая.

От отказани резервации и мръсотия се оплакват почиващи по морето

„Хотелът е обезпаразитен по всички изисквания – всяка една стая и коридор. Това можем да го докажем с документи. До момента туристите, които са ни гостували, са оставали много доволни и очаровани”, обясни управителят на хотела. 

Министерството на туризма също извърши проверка по сигнала. „При цялостната инспекция на обекта не бяха установени нарушения, вероятно хотелиерът е отстранил това, което е било като нередовност. Предстои да извършим повторна проверка, за да сме сигурни, че цената и качеството отговарят на исканата туристическа услуга”, заяви началникът на отдел „Регулиране на туристическите дейности“ Елеонора Добрева.

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg