Обичате ли сладко? Искате ли да го ядете професионално? Ако отговорът и на двата въпроса е да, може би сте идеален за новата шефска позиция в Candy Funhouse. Лицето, избрано за задачата да ръководи стратегията на компанията за бонбони и да съблюдава новите видове бонбони, ще получава 100 000 долара годишно, съобщава Bizlife.

Сред отговорностите на тази позиция е да реши кой продукт да одобри като шеф. Въпреки че компанията се намира в Онтарио, Канада, новите служители на Candy ще могат да работят от вкъщи.

Не сме доволни от увеличението на заплатите си

Тъй като любителите на сладкиши идват от различни среди и възрасти, работата на шеф е отворена за всеки, който е на поне 5 години и живее в Северна Америка. Съобщава се, че дори децата могат да донесат вкъщи шестцифрена заплата, работейки за тази компания.

istock
istock

„Тук, в Candy Funhouse, ние целим да се забавляваме. И кой може по-добре да определи нашата стратегия от някой, който е истински фен на бонбоните“, каза изпълнителният директор на компанията Джамал Хаязи, който е развълнуван от всички приключения с бонбони, които са планирали.

Освен "изтънчен вкус" към бонбоните, кандидатите трябва да притежават и определени качества. Те трябва да бъдат „смели, креативни, родени лидери, готови да опитват нови неща и готови да дадат своето честно мнение за всеки бонбон, който опитат“.

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg