Ако прекарвате последните няколко дни с помощта на развлекателната индустрия и всички предлагани възможности на онлайн букмейкърите, най-вероятно до този момент сте се замислили относно шансовете да изкарате допълнителни доходи.

Най-вероятно ги определяте като високи и същевременно не искате да изгубите нищо, тогава трябва да има решение, нали? Все повече букмейкъри се опитват да покажат на играчите, че тяхната цел е да печелят заедно. Точно по тази се появяват разнообразни бонуси и възможности, с които не само да се лимитира загубата, ако изобщо се стигне до нея.

Популярната кеш аут опция например е спечелила вниманието на много играчи и винаги срещу минимална сума човек може да изтегли залога си и да направи нов. Така никой няма да остане с горчивия вкус в устата и лошите спортни постижения на конкретен отбор - случва се и на най-добрите. Това обаче е една опция и няма нищо общо със застраховките.

Ръст на средствата, управлявани от застрахователите

Идеята на застраховката работи идентично с всяка друга застраховка. Залагате една сума на спортно събитие и решавате да я застраховате допълнително от изненадите на съдбата, които във всеки спорт идват в най-неподходящия момент. Да кажем, че залогът ви е застрахован на 50%, възстановената сума ще бъде върната на 50%, ако застраховате цялата сума, получавате обратно цялата сума.

istock
istock

И след като застраховате залога си от самото начало за пълната сума, най-вероятно ще се замислите защо не залагате на другия отбор, след като към настоящия очевидно нямате никакво доверие. Добрата новина е, че застраховката може да се прави на части. В началото на играта може да застраховате около 10% от сумата, след това да решите, че ще поставите застраховка на 50% и накрая да решите да си върнете цялата сума.

Мнозина биха потърсили смисъла на цялата операция и тя се крие обикновено в тайната, че идеята на спортните залози е да носят удоволствие. Има някои по-специфични условия при поставянето на застраховка.

Някои букмейкъри например са готови да предложат застраховка на спортно събитие в допълнителното време. По този начин след 90-тата минута един играч вече може само да печели, защото изненадите няма да важат за него. Застраховките обикновено се предлагат за някои от най-сериозните мачове и спортни събития. Все пак няма пълно щастие и обикновено букмейкърите също имат условия.

Компания пусна на пазара киберзастраховки

Например не може да се застраховат залози със точен краен резултат. Застраховки за допълнителното време обикновено могат да се поставят преди мача, а не по време на мача. И разбира се, застраховка може да бъде направена и при равен мач. Не всеки букмейкър използва тези правила, можете да се запознаете с правилата на Winbet и да разберете пълната гама от възможности за печалба. Много играчи се възползват от друга възможност, когато застраховките не са толкова добре изявени или изобщо не присъстват в портфолиото на букмейкъра.

istock
istock

Те обикновено са заменени със сериозно количество бонуси. Някои идват още с регистрацията, други се предлагат на дневна база или за конкретно събитие, следователно още в самото начало рискът е нулев, а удоволствията са повече от гарантирани.

Застраховат безплатно 1 200 медици в София

При бонусите може да се изисква минимален залог или много често - никакъв и съответно получаваме достатъчно възможности за истински спортен адреналин. Има само едно условие, което винаги трябва да се изпълнява - разумната игра. Всеки е чувал, че съдбата обича смелите, но при спортните залози, смелите са онези, които могат да преценят риска. 

Точно по тази причина има достатъчно букмейкъри, които предлагат спортни прогнози, анализи на предстоящи събития, мнения за представянето на отборите и още много други. Експертите в тази област се опитват да направят невъзможното, за да доставят максималното количество информация на играча. Обикновено именно те преживяват най-много вашите победи и загуби и се стремят да предложат максимална яснота в спортния свят. Нека не забравяме, че отговорният играч винаги ще има много повече възможности да печели, отколкото всички останали.
 

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg