„Сектрон“, най-големият доставчик на системи за сигурност и комуникации на Балканите, покани водещи световни производители, за да представят последните технологични иновации и актуалните тенденции за следващата година.

Компанията предоставя иновативни технологични решения и богата гама от надеждни и конкурентни продукти от водещи световни производители в продължение на тридесет години. „Сектрон“ разполага с отлична дистрибуторска мрежа и специализирани регионални офиси и сервизни центрове, които гарантират бърза и професионална консултация от специалист.

Повече от 170 клиенти и партньори присъстваха на онлайн форума „SECTRON DIGI FORUM 2020“, организиран от фирма „Сектрон“ в началото на тази седмица.

Във форума участваха представители от международните компании Hikvision, Bosch Security Systems, Hochiki и Milestone Systems, които са дългогодишни партньори на „Сектрон“.

Sectron

Какви са плановете на ТОП производителите за 2021 година?

Как те ще подобрят условията за бизнес?

По време на форума, компаниите отбелязаха най-важните пазарни тенденции, с които ще се отличава 2021 година:

Интеграция от иновативни и интелигентни решения за сигурност и комуникации, които подобряват средата за живот и бизнес.

Широк спектър от съвместими и разнообразни технологични системи, като AI (Artificial Intelligence) системи, биометричен контрол на достъпа, сканиране на телесната температура, IoT системи, безжични пожароизвестителни системи и редица други, които реагират много бързо при предвидими или неочаквани събития.

Вижте още какво споделиха участниците в „SECTRON DIGI FORUM 2020“:

Sectron

Илия Яшмаков, регионален мениджър продажби в Hikvision за Югоизточна Европа и Дерек Янг, президент на Hikvision Европа:

Усилията ни през предстоящата година, ще бъдат насочени в няколко направления. Компанията инвестира над 9 % от годишните си приходи в научноизследователска и развойна дейност. Центровете за иновации подпомагат проектирането, разработката, тестването, техническата поддръжка и обслужването на нови продукти и решения, познати по цял свят.

Продължаваме да развиваме платформата за дистанционно обучение, защото в настоящата ситуация, тя носи изключителна добавена стойност за потребителите. Заедно с това, се фокусираме върху различните системи, които подкрепят бизнеса и институциите - контрол на потока от хора в търговските обекти, сканиране на телесната температура, биометричен контрол на достъпа и разпознаване на лица. Клиентите, които имат нужда от охрана в определен периметър, могат да разчитат на едно съвсем различно енергонезависимо решение за отдалечено наблюдение, което спестява време и допълнителен ресурс.

Hikvision e глобален лидер при системите за видеонаблюдение, с над 7 млрд. долара годишен оборот и присъствие в 150 държави. В Hikvision работят 40 000 служители, от които – над 19 000 инженери. Компанията разполага с 59 международни клона и офиси.

Sectron

Михаил Бончев, мениджър продажби и бизнес развитие в направление Bosch сградни технологии:

Bosch се ангажира с поредица от действия за опазване на околната среда, които целят да постигнат неутралност, спрямо въглеродните емисии в световен мащаб през 2020 година.

Компанията прави съществени инвестиции в научни изследвания и постоянно въвежда нови технологии, сред които IoT системите и интеграцията. IoT (The Internet of things) технологиите представляват съвкупност от сензори, които събират информация от различни източници, за да улеснят и подобрят ежедневието на бизнеса и хората.

Bosch Security Systems е глобален доставчик на интелигентни сградни технологии, оборудване и надеждни решения за комуникации, сигурност и безопасност - разнообразни продукти за видеонаблюдение, контрол на достъпа, охрана и пожароизвестяване. Компанията работи в партньорство с глобална мрежа от сертифицирани търговци и интегратори.

Sectron

Петя Симеонова, регионален мениджър продажби в Hochiki за Централна и Източна Европа и Грахам Лоу, изпълнителен директор на Hochiki Европа:

Стремим се да бъдем по-близо до клиентите, както и да инвестираме в развитие на продукти, които подкрепят безопасността на хората. Наскоро представихме най-новата хибридна безжична пожароизвестителна система „EKHO“, която се инсталира много лесно и има подобрен обхват на устройствата. Всичко това, заедно с иновативната технология, която стои зад „EKHO“, създава условия за надеждна комуникация и бърза обратна връзка при възникване на неочаквани ситуации.

Hochiki (Япония) е водещ световен производител и технологичен доставчик на пожароизвестителна и пожарогасителна техника, придобила международно признание за високо качество и дългосрочна употреба на продуктите. В продължение на 100 години, Hochiki Corporation ръководи проектирането и производството на иновативни решения за безопасност на живота. В корпорацията работят над 2000 служители, в 6 производствени предприятия, 38 търговски офиса и 14 дъщерни дружества.

Борислава Кенарова Milestonе

Борислава Кенарова, регионален мениджър продажби в Milestonе Systems за Източна Европа:

Вярваме, че централизираната софтуерна платформа за видео мениджмънт, разработена от Milestone, ще подобри възможностите за живот и бизнес в града. Хората се чувстват по-спокойни, а бизнесът – по-сигурен, когато средата за живот и работа, им осигурява високо ниво на безопасност. Milestone XProtect® VMS (Video Management Software) е мощен, надежден и лесен за използване софтуер, който поддържа над 8 500 камери и хардуерни устройства, като доказва своята устойчивост с повече от 500 000 инсталации по цял свят.

Отворената платформа за видеотехнологии, която създадохме, е изключително интуитивна и обединява на едно място крайните клиенти с технологичните партньори, за да поддържа по-добра връзка между тях.

Milestone Systems е основана през 1998 г., а от 2014 г., е част от групата на Canon, с присъствие в повече от 25 държави. Компанията е световен лидер в разработката на VMS софтуер за IP мрежово видеонаблюдение, което подобрява организационните процеси и нивото на безопасност на клиентите в платформата, чрез управление и интеграция на цифрови видео данни.

Независимо от извънредните условия, в които всички компании работят, добрата комуникация между тях гарантира на клиентите на „Сектрон“, че те могат да разчитат във всеки момент на отлично обслужване, достатъчно складови наличности от различните производители и безпроблемна доставка.

Участниците в „SECTRON DIGI FORUM 2020“, се обединиха около идеята, че най-важното в настоящата ситуация, е хората и технологиите да работят в синхрон, за да подобрят възможностите за развитие на бизнеса и средата за живот.

С поглед напред, „Сектрон“ пожелава на всички свои настоящи и бъдещи клиенти и партньори, весели коледни празници, здраве, благополучие и успешна Нова година!

Вижте повече за „Сектрон“ тук: www.sectron.com

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg