Запазването на паркомясто на летище София вече е възможно онлайн през сайта на летището. Новата функционалност цели да подобри пътническото преживяване за гостите на аерогарата като им осигури паркомясто предварително и им предложи отстъпка при резервация онлайн за по-дълъг период, съобщиха от летището.

На разположение на пътуващите са два паркинга, като услугата предлага възможност да оставите автомобила си в близост до сградата на Терминал 1 или в покрития паркинг с топла връзка със салоните за заминаване на Терминал 2.

След запазване на паркомясто онлайн, новата автоматизирана система на паркинга, ще разпознае вашия регистрационен номер и автоматично ще ви допусне в паркинга. Там може да паркирате на всяко свободно място.

Увеличават полетите с едно прекачване от София

От няколко месеца работи и нова паркинг система на самообслужване на столичното летище. Всеки пътник може да заплати в брой или с карта за престоя си преди излизането си от паркинга с помощта на машини, разположени на двата терминала.

летище

Тук може да видите цените за паркиране и намерите отговори на най-често задаваните въпроси, свързани с резервирането на паркомясто онлайн на летище София.

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg