Касов бон на стойност 4 лева, платени за използването на тоалетна в плажно заведение на къмпинг Смокиня, разбуни духовете в социалната мрежа. Сумата е платена в неделя и е за двама души, съобщи NOVA.

Каква е цената за използването на тоалетната е ясно написано с блажна боя на вратите на двете клетки – „2 лева”. Според собственичката им таксата не е много за тези, които искат да използват „чисти тоалетни”.

Такса "паркинг" без реален паркинг до плажа

„Тази година ние ги поемаме, така че аз трябва да плащам все пак и заплати. Жените на два часа ходят да чистят тоалетната. Тези, които искат да ползват - 2 лева е тоалетната, има си касов бон, маркира се на касата на заведението и идват”, обясни собственикът Христина Кибарева.

Летовници, които обичат да събират тен на плаж Смокиня, бяха изненадани от цената, която трябва да платят за ползването на тоалетната.

istock
istock

„Прекалено много ми се струва, а дколкото знам няма други варианти освен заведението, а тя е към заведението. Миналата година беше така и това е най-лошото на този плаж, винаги ни е дразнело. Всяка година ни дразни това, че няма тоалетна, която можем да използваме”, каза почиващата Иванка.


За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg