Новини Ваканция

С какво привлича почивката с каравана

Защо започнаха да се качват цените на караваните

Защо стана толкова модерно да се почива на каравана? Защо започнаха да се качват цените на караваните и част от заможните сънародници да си купуват каравани, които струват колкото един апартамент?

За предимствата на почивката с каравана разказват пред БНР Милена и Филип Папазови. Те са семейство, което има възможността да се наслади на истинска почивка на тишина и спокойствие.

Как ще се почива на къмпинг у нас

“Дали е скъпа или евтина караваната не е важно – въпросът е човек да я направи уютно. Тази свобода извън панелите и задуха на София е нещо, което никой не може да замени. Никога не съм почивала така All inclusive“ – споделя Милена.

“Къмпингуваме повече от 35 години. Преди това на палатки, сега вече на каравана. Това, че имаш свободата и живия контакт с природа, с хора, променя нещата като мислене и поведение и ти дава съвсем различен мироглед. Аз съм почивал All inclusive – изкарах две години така. Това е най-кошмарното нещо в живота ми и не бих го повторил.

istock
istock

Мисленето на къмпингуващите е по-различно от това на тези, които ходят по хотели. Не съм виждал до момента къмпингуващ, който да си хвърли кенчето от бира или да си остави фаса в пясъка. Всеки си събира отпадъците.

До 250 лв. на вечер за наем на каравана или кемпер през лятото

Колкото по-малко застрояваме Черноморието, толкова по-добре ще е за самите нас“ – твърди Филип.

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg

Коментари

1
Вход

Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание. Коментирайте на кирилица!