Едно от най-ценните неща, особено в съвременния живот, е времето. Пътуваме много по-често, живеем по-динамично, през деня имаме да свършим различни задачи и какво ли още не…
 
Всичко това ни лишава от възможността да прекарваме повече ценни моменти с близките и приятелите ни, както и да правим онези неща, като хобита и забавления, които все пак превръщат живота в по-приятно изживяване. Затова всичко, което пести времето ни, става автоматично ценно за нас – включително и традиционни бизнес услуги, които доскоро са били свързани с чакане на опашка, ходене на гише и други вече досадни дейности.
 
Един от секторите, които се променят доста бързо в тази посока, е банковият. Все повече банките обръщат внимание на фактора „време“ и предлагат на клиентите си улеснен начин за управление на личните финанси.
 
Приложението за мобилно банкиране Булбанк Мобайл на УниКредит Булбанк е една от услугите, които могат да направят живота на потребителите по-лесен. Ако не сте клиент на банката, вече можете напълно дистанционно и в няколко стъпки да си откриете сметка с дебитна карта през приложението им за мобилно банкиране.

UniCredit Bulbank


Предимствата и улесненията, от които ще можете да се възползвате в него са много – от плащане на битови сметки, следене на наличност по сметката и анализ на разходите до кандидатстване за банкови продукти дистанционно и не само!

Голямо удобство за всекидневни разплащания с карта е и т. нар. дигитален портфейл. С него можете да плащате директно с телефона си всичко - от билет в градския транспорт до покупки в различни магазини. Единственото, което трябва да направите предварително е да дигитализирате картата си в няколко лесни стъпки и след това може да започнете да плащате с нея дигитално.
 
Булбанк Мобайл има допълнителна възможност за сигурност при плащане с карта. През приложението можете да блокирате картата си, ако тя бъде открадната или загубите физическата пластика, както и при съмнителни трансакции. В случай че всичко е наред, пак с няколко клика може да бъде активирана отново картата през приложението.
 
Друго голямо улеснение е плащането на сметките, когато сте навън с приятели или бизнес партньори, защото всеки може да ви преведе дължимата от него сума още на място. В случай, че и те използват същото приложение, поделянето на парите става за секунди, само по мобилен номер към клиент на УниКредит Булбанк с мобилно приложение Булбанк Мобайл.
 
Огромно удобство е и опцията да създавате шаблони за преводи, които да нареждате всеки път към един и същ потребител, за да не се налага повторно да въвеждате данни за получател, IBAN и още, както и да създадете QR код за получаване на преводи по ваша сметка, който след това да споделите с други потребители на Булбанк Мобайл, от които очаквате да получите средства.

UniCredit Bulbank

Това, разбира се, не е всичко – през приложението можете да следите депозитите и инвестициите си, както и каква е доходността им към момента.
 
Отскоро клиентите на Булбанк Мобайл разполагат и с детайлен анализ на месечните си разходи по различни категории като: кредити, комунални услуги, пазаруване, пътувания и други.

iStock/Getty Images

Булбанк Мобайл е налично за изтегляне от магазините за приложения на различните операционни системи – Google Play, Apple Store и Huawei App Gallery и е напълно безплатно за ползване.
 
*Материалът е реализиран с подкрепата на УниКредит Булбанк.