Във връзка с евентуална сделка за собствеността на ПФК "Левски" Драган Шолак, основател и председател на Надзорния съвет на United Group и водещ инвеститор в Sport Republic, излезе с официално становище по темата. 

Шолак заяви, че появилите се публикации, в които се твърди, че сделката за собствеността на клуба вече е приключила и акциите са прехвърлени на него и/или негови компании "не отговарят на истината". 

Ето и целият текст на официалното становище на г-н Драган Шолак: 

"Във връзка с появили се публикации в българските медии, в които се твърди, че сделката за собствеността на футболен клуб Левски вече е приключила и акциите са прехвърлени на мен и/или мои компании, бих искал да заявя, че тази информация не отговаря на истината.

Използвам случая да отправя молба към медиите да се придържат към официална информация по темата и да не се доверяват на непроверени факти и слухове, тъй като подобни спекулации могат да застрашат преговорите и да намалят шансовете за успешно финализиране на потенциална сделка.

Ако евентуална сделка за собствеността на футболен клуб Левски бъде сключена, ще разпространя официално становище до медиите. Дотогава всяка информация, която съдържа подобни твърдения, трябва да се счита за спекулативна и невярна."

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg