Цените на българските продукти могат да паднат поне с 15%.

Това ще стане, ако инвестираме в подпомагане на малки и средни предприятия. Така ще елиминираме голяма част от тежестта, която оскъпява крайния продукт чрез логистични и доставни разходи. Това каза пред NOVA NEWS Стоян Михалев от коалиция "Продължаваме Промяната" - "Демократична България".
 

"Главният прокурор е "свещена крава" и трябва да бъде пазен, защото е гарант за неприкосновеността на модела "Борисов". Самата институция главен прокурор е комунистически рудиментарен орган, останал от едни други времена, може би той изобщо няма място след промените в Конституцията. Очевидно прокуратурата е била използвана за политически чадър", смята той. 

По думите му излишъците от бюджета ще бъдат разпределяни с решение на парламента.

"Инфлацията в България вече тръгва надолу и ЕЦБ вдигна лихвите. Създадохме зърнари и латифундисти, които прибират европейските средства за сметка на малкия производител, който едва оцелява", заяви Михалев. 

Според него България трябва да обяви Русия за терористична държава. 

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg