Ежегодният форум „Кариера в България. Защо не?“ тази година ще се проведе на 22 декември в Интер Експо Център, София. Той ще представи обширна програма, специално насочена за българи с образование и професионален опит в чужбина, съобщиха организаторите.

Форумът, който ще бъде открит от българския еврокомисар Кристалина Георгиева, ще включва изложение с участието на над 60 фирми, семинарна част с много горещи кариерни теми и дискусии, фирмени презентации и работни групи.

В рамките на събитието участващите фирми ще презентират възможностите за кариерно развитие, които предлагат, а на всички, които искат да се представят блестящо пред бъдещия си работодател ще бъде осигурена помощ при кандидатстване и интервю за работа. Предвидени са и възможности за индивидуални кариерни консултации от HR специалисти.

Досега сред големите компании, заявили участие във форума, са Глобул, Мтел, Пощенска банка, Hewlett-Packard, Aurubis, IBM, Seeburger Business International, British American Tobacco Bulgaria, Liebherr.

"Дарик" е генерален медиен партньор на събитието.