Прибирате се след тежък работен ден и се излягате на дивана до любимия човек с чаша червено вино в ръка, просто за да погледате телевизия заедно. Звучи прекрасно, нали? И изведнъж започва познатият спор на тема: "Какво да гледаме?". Единият предпочита да заложи на романтичен филм, в който наскоро овдовял адвокат се влюбва лудо в учителката на 5-годишната си дъщеря. Другият пък не може да си представи да пропусне най-чаканото футболно дерби на сезона.

Благодарение на развитието на технологиите обаче споровете за "владеенето" на дистанционното могат да останат в миналото. Daily mail представят

новия OLED телевизор Samsung S9C

който ще ви спаси от досадните скандали за избора на канал. S9C предлага възможността да се гледат две телевизионни програми едновременно в цял екран в HD и дори 3D формат благодарение на специалните очила Samsung Multiview. Звукът също не е проблем.

Вградените в очилата слушалки изолират озвучаването на избраната от вас програма. Революционният телевизор е с 55-инчов OLED екран.

Извитата му форма и качеството на картината може да превърне обикновения ви хол в киносалон. Т. нар. Smart TV има още една много удобна функция.

Екранът автоматично става по-светъл или по-тъмен в зависимост от светлината в стаята, така че да виждате образите възможно най-ясно. Каналите пък могат да се сменят с гласова команда или само с едно движение на ръката върху екрана.

S9C ви препоръчва какво да гледате

позволява ви да пращате e-mail-и

да публикувате в социалните мрежи, да съхранявате снимки и музика. "Единственият му недостатък е, че не може да сложи децата в леглото вместо вас", шегуват се производителите.

"Най-хубавото от всичко е, че не се налага да слушам жена ми, която ме пита защо гледам този документален филм, като така или иначе знам кой побеждава във Втората световна война", разказва Бен, един от първите щастливци, сдобили се със Smart TV.

В момента S9C се предлага почти в цяла Европа, а цената му е около 8000 евро.