Най-мащабното събитие в музикалната история на България - концертът на Мадона, ще се състои тази вечер в столицата.

На стадион Васил Левски бе построена най-голямата сцена, пристигала някога у нас, с внушителните 85 метра дължина, 35 метра дълбочина и почти 40 метра височина. Над 50 000 фенове се очаква да посетят грандиозното шоу, което ще бъде охранявано от 450 души. Това е най-големият брой охранители, ангажирани за концерт у нас до този момент. Вратите на стадион Васил Левски ще бъдат отворени за феновете още в 17:30 ч, а Мадона ще се появи на сцената около 21 часа.

Кралицата на попа идва с екип от над 250 души, огромен брой костюми и аксесоари, дело на над 30 дизайнера. Девет души ще се грижат за дрехите на Мадона, а по време на шоуто ще я видим в осем различни тоалета, които са малка част от целия блясък на невероятното зрелище. Публиката ще бъде предварително нажежена от световно известния диджей Пол Оукънфолд. По традиция началото на концерта от турнето Sticky & Sweet започва с видеото Sweet Machine, показващо фабрика на бонбони. В края му започва Candy Shop с Мадона, появяваща се на трон. По време на Beat Goes On Мадона и танцьорите й танцуват на стар модел „Ролс Ройс", докато Фарел и Кани Уест се появяват на видео екраните.

Следващата част е вдъхновена от музикалната култура на Ню Йорк от 80-те години и започва с Мадона, скачаща на въже на сцената по време на Into the Groove. При изпълнението на Heartbeat, с движенията си Мадона сякаш контролира нейните танцьори като кукловод. По време на третата част Мадона е с наметало зад кръгъл екран, изобразяващ вълни и дъжд. Украинската циганска група Трио Колпаков се включва при изпълнението на La Isla Bonita. За последната част Мадона се завръща на сцената за виртуален дует с Джъстин Тимбърлейк и Тимбаленд за 4 Minutes. Последната песен е Give It 2 Me, като я завършва съвместно с публиката. Накрая на шоуто на видеоекраните се появява Game Over.

Българските фенове ще станат свидетели и на уникално шоу, което ще включва специална част, посветена на краля на попа Майкъл Джексън.