Приложение за мобилни телефони, което позволява да се търгува на българската фондова борса, пуска от днес инвестиционният посредник Карол. Услугата е нова за българския капиталов пазар и до момента подобни екстри бяха възможни само за търговия на Форекс и глобални пазари.

Приложението Karoll Mobile е съвместимо с най-популярните опреционни системи за мобилни телефони като Android, iOS, Windows, Symbian. Приложението е успешно тествано на Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia.

Приложението за търговия през смарт телефон на БФБ ще е безплатно и ще е достъпно само за клиенти сключили договор с ИП КАРОЛ, за ползване на вече наложената на нашия капиталов пазар платформа за търговия Karoll Broker. С предоставянето на приложение за смартфони към Karoll Broker, платформата на ИП Карол предлага пълна гама от възможности за търговия на БФБ. Клиентите на инвестиционния посредник чрез единна сметка за търговия, ще могат да избират за търговия на БФБ между инсталационно приложение (Karoll Broker), уеб базирана платформа (Karoll Web Broker) и платформа за мобилен телефон (Karoll Mobile).