КРИБ и УНСС подписаха ново споразумение за сътрудничество.

"Подписваме във важен ден - днес е годишното общо събрание на КРИБ, както и във важна година - годината на 100-годишния юбилей на УНСС. Искам да ви поздравя, както и всички преподаватели, студенти и бивши възпитаници. Някои от тях срещнахте и сега, много бивши студенти вече са в бизнеса", обърна се председателят на КРИБ Кирил Домусчиев към ректора на УНСС проф. д-р Димитър Димитров.

КРИБ стана основател на Международната организация за предотвратяване на търговски спорове

Двамата подписаха споразумението в четвъртък в хотел "Балкан", където по-късно ще се проведе общото събрание на най-голямата работодателска организация в България.

"Трудностите ни сплотиха, разбрахме, че никой не може да се справи сам с кризата. Трябват ни подготвени кадри и добро образование. С университети, правителството и медиите търсим реформа на образованието" добави Домусчиев.

Спряха скандален договор за продажба на ток

Проф. Димитров отбеляза, че партньорството между бизнеса и образованието е перфектно, от 5 години заедно се правят стажове и има желание това да продължи.

По повод 100-годишнината на университета Димитров връчи почетни плакети на Кирил Домусчиев, изпълнителния директор на КРИБ Евгений Иванов и Иван Папазов, член на УС на организацията и изпълнителен директор на "ВП Брандс Интернешънъл".

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg