Образователната организация “Finance Academy” дава начало на второто издание на програмата “Инвестиции и лични финанси”.

Към академията се присъединяват и нови международно установени имена, сред които
Пламен Моновски - създател на Ledger Capital и най-младият изпълнителен директор в най-голямата компания за управление на парични средства в цял свят- BlackRock, Валентин Михов - блокчейн и крипто експерт и проф. д-р Даниела Бобева - бивш вицепремиер и автор на първия в България учебник по лични финанси.

След успешният старт на Академията през началото на годината, екипът стартира есенния прием за 2021 – 2022 г. Обученията ще дадат още повече практически знания и умения относно финансовото управление, създаване и управление на инвестиционни стратегии и изграждането на дългосрочно богатство. Към програмата са добавени и нови курсове, разглеждащи най-актуалните теми от бизнеса, сред които “Инвестиции в криптовалути” и “Практическо инвестиране”.

След успеха на първия сезон на Finance Academy, успяхме да привлечем още доказани имена в програмата ни. Опитът, общуването и обратната връзка на курсистите ни помогна да разработим следващата ни програма за инвестиции и лични финанси, която е надградена с нови теми и лектори със световна разпознаваемост. Считаме, че постигането на финансова независимост и създаването на дългосрочен добър стандарт на живот през следващите години ще бъде пряко зависимо от знанията и уменията ни в сферата на инвестициите и работа с дигитални активи. Това е и мотивацията ни да подготвим достъпна програма, която обяснява ключови икономически принципи на достъпен език и отговаря на бъдещите образователни нужди. Целта ни е до 2030 г. всеки българин да премине през програмата и да подобрим стандарта на живот в страната” - сподели основателят на програмата, Георги Захариев.

Приемът по цялостната програма “Инвестиции и лични финанси” стартира с безплатен курс на 18 октомври. Всички желаещи могат натрупат практически познания за личните финанси, инвестирането в акции, имоти и стратегическо бизнес планиране. Всички курсове от програмата можете да разгледате на financeacademy.bg.

----

За Finance Academy:

Finance Academy е иновативна образователна организация, която предоставя практически насочени обучения от доказани лектори в сферата на инвестициите, финансите и управлението на активи на достъпен език за начинаещи инвеститори. Мисията на академията е да изгради практически умения за подобряване на личния стандарт, дългосрочното богатство и финансовата култура на всички българи.

Записването за безплатната програма ще бъде отворено до 18 октомври на адрес https://financeacademy.bg/ Първите лекции в безплатния курс “Основи на инвестициите” стартират безплатно на 18 октомври от 19:00

Предстоящи курсове през есенно-пролетния сезон 2021 г. - 2022 г. :

- Основи на инвестициите;
- Лични финанси; 
- Инвестиции в имоти;
- Инвестиции в акции;
- Инвестиции в криптовалути;
- Практическо инвестиране.

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg