Проучванията сочат, че почти всеки един от нас е прибягвал до бързите кредити в някакъв момент от живота си. Причините да предприемем тази крачка биха могли да бъдат най-различни – недостиг на средства до заплата, спешна нужда от ремонт, здравословни проблеми и др. Когато финансовата криза ни застигне, се налага да потърсим бързо и лесно решение на ситуацията, за да не пропадаме още по-дълбоко в паричната дупка, в която се намираме. 

Кога се налага да вземем пари назаем от небанкова институция 

Ако за някои хора бързите кредити са радикално решение, което оставят като последен вариант, то за други те са единствената възможност да си стъпят на краката, когато нещата във финансов аспект не са никак добре. Сред най-честите причини да се възползваме от подобен вид услуги е забавянето на трудовото ни възнаграждение, покупката на ново обзавеждане за дома, авторемонт, здравеопазване, образование, пътуване, организиране на празнични събития (сватба, абитуриентски бал, кръщене), покупка на ново жилище и др. 

Какви решения предлага Credi Yes

Днешните фирми за бързи кредити са фокусирани върху това да предлагат потребителите заеми срещу оптимални условия, за да могат повече хора да се възползват от тях. Ето какво ще откриете в Креди Йес: 

- потребителски заеми – минималната сума при този вид финансиране е 100 лева, а максималната – 5000 лева. Времевата рамка, в която да погасявате задълженията си, може да варира от 1 месец до 2 години, а вноските да са седмични или месечни – според персоналните ви платежни способности и предпочитания; 

- ипотечни кредити – по-скъпа покупка или бизнес вложение с ипотечните заеми  на Креди Йес можете да се възползвате от суми до 30 000 лева за период на изплащане до 5 години.

Преди да вземем бърз кредит в определен размер, е необходимо да преценим много добре възможностите си да го обслужваме във времето. 

Защо да изберете финансиране от тази фирма за кредити

Компетентни кредитни консултанти, бързо одобрение, гъвкави решения, коректно обслужване и разнообразие от финансови продукти – Креди Йес е надежден избор в съвременното финансиране, на който можете да разчитате изцяло в трудни ситуации. На сайта ще откриете различни видове заеми, чиито срок за погасяване и размер на вноската избирате вие. Можете да кандидатствате онлайн и да си спестите разхождането до физически офис. 

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg