Главният финансов директор на Нова Броудкастинг Груп Станка Крушарска бе отличена в конкурса CFO of the Year 2022, организиран от консултантската компания EY с медийното партньорство на „Капитал“. Станка Крушарска е сред финалистите в категория „Лидерство и развитие на екипа“. 

Освен финансов директор, тя изпълнява задълженията и на административен директор за групата като отговаря за отделите „Администрация“ и „ИТ“.

Традиционният конкурс CFO of the Year раздаде награди в шест категории – малки и средни предприятия, планиране и бюджетиране, контрол и отчетност, стратегически партньор за бизнес развитие, трансформация на финансовата функция и лидерство и развитие на екипа.

Оценявайки личните качества и професионалните успехи на кандидатите, журито на конкурса излъчи 18 финалисти, от които шест победители.

Станка Крушарска се присъединява към екипа на Нова Броудкастинг Груп през юни 2019 г. като главен финансов директор.

Професионалният й опит преди това включва седемнадесет години в областта на корпоративното банкиране в три банки, където преминава през позициите анализатор, експерт „Връзки с клиенти“, ръководител „Корпоративни клиенти“ до директор „Корпоративно банкиране“.

Ръководила е корпоративния бизнес на Банка Пиреос България АД за големи и средни предприятия и е била член на Изпълнителния комитет на банката. 
 

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg