БНП Париба стартира първите изцяло дигитални депозити в България. Идеята на новата платформа е да отговори  на нуждите и очакванията на българския потребител, като да му предостави  достъп до неговите спестявания навсякъде и по всяко време.

Клиентите на БНП Париба поставят сигурността на първо място. А лихвените проценти са допълнителен стимул. Все пак нашето желание е да предложим на клиентите ни доста атрактивна лихва, коментира Ханс Бруке, ръководител на БНП Париба за България.

За да отбележи стартирането на новия дигитален проект в България, БНП Париба откри и първия по рода си „Concept Store“ в сградата на банката в София.

Мястото е създадено с цел да предостави на клиентите една приятна и уютна атмосфера, така че да се превърне в уникална локация за срещи и различни събитиия.

БНП Париба е с рейтинг А+ от Standard & Poor’s, А2 от Moody’s и А+ от Fitch, което я прави една от банките с най-добър рейтинг в света и с най-високия рейтинг сред банките, които присъстват в България.

През последните месеци банката получи множество престижни награди от международни медии за стабилността си и финансовата сила, която представлява.

Една от тях е Банка на годината 2012 от International Financial Review – издание на Томсън Ройтерс за финансовата индустрия.