Броени седмици преди най-актуалния период за пазаруване – Black Friday, платформата Sravni.bg бe изцяло обновена.

Денят на отстъпките тази година е на 25-ти ноември. Тогава всички ще могат да се възползват от необичайно ниските цени и да се сдобият с любимите си стоки.

Някои от основните нови функционалности са:

- Мобилната версия - предлага всички функционалности на едно по-достъпно място - твоят джоб!

- Ценова аларма - изпраща имейл до всеки абониран потребител при промяна на цената в избран от него продукт, като например - перфектната смарт часовник цена.

- Любими продукти - с тях запомняте продуктите, които са ви направили впечатление, за да ги разгледате по-късно или да ги изпратите на приятел.

Всеки продукт в Sravni.bg си има свой профил, който е съставен от снимкова галерия и детайлни характеристики. За сайта работят и редактори, които всеки ден създават пояснително съдържание и ревюта за продуктите на платформата.

Уебсайтът използва най-актуалните и модерни технологии за разработка на съдържание и онлайн магазин. С качествения трафик от мрежата на Нет Инфо, сайтът гарантира силно релевантни резултати за своите посетителите. Sravni.bg цели да помогне и да бъде до потребителите си в момента, в който вземате решение за покупка.

Удобната и усъвършенствана функционалност е съобразена с интуитивен дизайн, а мобилната версия осигурява по-лесен достъп и работа с платформата дори и от смартфони. Към всеки продукт сега можем да открием офертите на проверени от модераторите на Sravni.bg търговци - партньори на платформата.

Сайтът държи на градивни взаимоотношенията със своите партньори. Сега те получават оптимално позициониране в платформата, анализи в реално време и следене на развитието на техните продукти.

Не губете своето време и пари, защото вместо това може да вземете едно бързо и информирано решение!