Да, знаем, че шансове за спечелване на подобен по размер джакпот в България няма. Но такива суми се раздават в лотариите в САЩ, въпреки че и там вероятността да спечелите е много малка.

Но мечтите никога не нараняват никого, затова Bussines Insider съставя списък с някои от най-възмутително скъпите неща, които бихте могли да направите и да си купите - с чиста съвест – ако спечелите невъобразимия джакпот от 700 млн. долара.

Дори ако направите тези покупки, все пак ще останете с много пари.

Може да започнете малката, но най-скъпа кола в света: 1962 Ferrari 250 GTO. Продадена на търг за 38 млн. долара през 2014 г., покупката GTO едва би направила влошила финансовото състояние на победителя в лотарията.

Когато сте готови да започнете да харчите, частният самолет ще е удобен начин за придвижване. Затова като лотариен победител може да помислите за Airbus A380 на цена от 400 млн. долара.

Ако искате да закупите недвижим имот в САЩ, можете да си позволите най-скъпата къща, която в момента е на пазара, за 350 млн. долара. Територията "Бел Еър" от 25 000 квадратни метра е представена на телевизионното шоу "The Beverly Hillbillies" през 1960 г.

А с толкова много пари, може би ще искате да избягате за известно време. Няма по-добро място за това от остров Некер, частният рай на основателя на Virgin Group Ричард Брансън. За 80 хил. долара до 34-ма души компания могат да отседнат в него.

Или, ако просто искате да си купите цял остров, който да пазите за себе си, проверете остров Рангуай, край бреговете на Тайланд. В момента е на пазара за 160 млн. долара.

За случайния милионер пространството може да бъде следващата граница за уикенд бягство. Virgin Galactic може да ви отведе там на совалка за 250 хил. долара.

Късметът понякога ни изоставя, но диамантите са завинаги. Диамантът Pink Star – 59.6 карата се продава за 71.2 млн. долара през април, което го прави най-скъпият диамант в света - и нещо, което бихте искали да добавите към колекцията си.

Навлезте и в света на изкуството като си купите парче гений от голямото име - Пабло Пикасо, "Les Femmes d'Alger", наскоро продаден за 179 млн. долара, което го прави най-скъпото произведение на изкуството в света. А това означава, че почти всяко произведение на изкуството може да бъде в ръцете на победителя в Powerball.