United Media, водещата медийна компания в Югоизточна Европа, с гордост съобщава, че сред новоизбраните членове на Международната академия за телевизионни изкуства и науки има двама представители - Татяна Павлович и Стефана Здравкова.

През септември Академията прие 50 нови членове от 24 държави, сред които Татяна Павлович, директор "Продажби на оригинално съдържание и копродукция" в United Media и Стефана Здравкова, главен изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп в България.

"Фактът, че престижна международна институция избра Татяна и Стефана за свои членове, е изключително признание за техния професионализъм, което е още едно потвърждение за тяхната висококачествена работа и принос към медиите и медийната индустрия. Гордеем се с тях и с нетърпение очакваме да продължат да създават първокласно съдържание и да поставят нови стандарти в областта на телевизията", подчерта Александра Суботич, главен изпълнителен директор на United Media.

Международната академия за телевизионни изкуства и науки е организатор на известните награди Emmy®, които отличават телевизионни проекти, произведени извън САЩ, в различни категории, включително изкуства, комедия, документални филми, драматични сериали, новини, спортни документални филми, теленовели, телевизионни филми/минисериали.

Като водеща медийна компания, която продуцира повече от 40 сериала и 7 филма, United Media имаше изключителната чест два пъти да бъде домакин на полуфинално журиране за наградите Emmy®. Тазгодишното журиране, придружено от гала събитие, се проведе в Атина през септември, докато миналогодишното събитие се състоя в Дубровник и събра професионалисти от филмовия, телевизионния и творческия сектор.

Татяна Павлович има над 15-годишен опит в продажбите на международни програми, а от 2021 г. насам тя отговаря за популяризирането и продажбата на оригинални продукции в United Media, като засилва сътрудничеството със световни медийни къщи и копродуцентски проекти. Стефана Здравкова ръководи Нова Броудакстинг Груп, водещата в България мултиплатформена медийна компания, от май 2022 г. Преди това тя е била изпълнителен директор на Нет Инфо, една от най-успешните български дигитални медийни компании. Нова Броудкастинг Груп е част от семейството на United Media.

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg