Меморандум за сътрудничество между Камарата на строителите в България и Университета за национално и световно стопанство подписаха днес председателят на Управителния съвет на браншовата организация инж. Илиян Терзиев и ректорът на висшето училище проф. д-р Димитър Димитров.

КСБ и УНСС ще си оказват експертна помощ при обучения, проучвания, конференции, консултации, работа по съвместни проекти и др.

“Убеден съм, че поставяме началото на много добро сътрудничество”, каза инж. Терзиев при подписването. Благодаря ви и съм убеден, че ще работим много успешно, добави той.

“Откриват ни се много възможности за съвместни начинания”, каза проф. д-р Димитров. Има множество форми за сътрудничество, които ще развием, както го правим и с останалите ни партньори, добави той.

Според меморандума студентите в УНСС ще имат възможност да участват в стажове и публични инициативи на КСБ. Представители на камарата, като и преподаватели от университета ще бъдат канени като лектори в събития, организирани от договорилите се страни. Меморандумът се сключва за срок от три години.

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg