Никога не е късно човек да си постави нова цел или да преосмисли плановете си, а пролетта е подходящо време за нови начинания.

Дали искаме да надграждаме в образованието, да получим допълнителна квалификация, професионално усъвършенстване, дългоочаквано и важно пътуване в чужбина... вероятностите са много, но всички те са почти винаги свързани с едно – пари!

Парите стоят в основата на нашите планове и едно е сигурно – по-добре е да сме подготвени с тях, отколкото да разчитаме само на късмет.

С тази задача може да ни помогне новото специално пролетно предложение на БНП Париба, които отправят лимитирана във времето оферта с грижа за спестяванията ни. Между 1-22 март тази година към всеки депозит, открит онлайн, банката подарява 50 лева бонус лихвено възнаграждение!

Офертата, освен че не е за изпускане, е валидна за нови и съществуващи клиенти, които открият нов депозит със срок от 12, 24 или 36 месеца и минимална стойност 4,000 лв.

Откриването на депозит онлайн ще ви спести времето, което иначе трябва да отделите за придвижване до банковия клон, а първоначалната регистрация отнема не повече от 15 минути. Нея можете да направите от всяко удобно за вас място – вкъщи, в офиса, дори докато пътувате.

BNP Paribas
BNP Paribas

Още няколко ценни минути ще спестите и ако предварително сте се подготвили с копие от лична карта, което става за секунди с камерата на телефона, както и IBAN номер на ваша сметка в друга банка, от която ще направите превода, и накрая - информация за произхода на вашите доходи.

Онлайн депозитът е атрактивен и с условията си, тъй като осигурява лихви над средните, не ви товари с такси за откриване и поддържане на сметка, а ако го създадете в периода 1-22 март ще получите и 50 лева допълнително лихвено възнаграждение на падежа на депозита.

БНП Париба
BNP Paribas

Съществуващите клиенти на БНП Париба може да открият нов онлайн депозит, като влязат в електронното банкиране на „Депозити с бъдеще“, изберат срочност и валута и накрая - изпратят инструкция за откриването му.

Пълна информация за условията на кампанията можете да откриете тук, а след като се запознаете с тях, побързайте с подготовката на новите си планове. БНП Париба ще ви помогне да имате стабилна основа, върху която да реализирате мечтите си смело.

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg