„Зелени коридори” за ваксиниране в няколко столични болници. Препаратът, който се поставя, е на AstraZeneca.

Ваксинационният кабинет към УМБАЛ „Царица Йоанна - ИСУЛ” ще работи от 14:00 до 17:00 часа и на 3 април, от 8:30 до 16.30 часа. Ваксината, която ще се поставя, е на AstraZeneca. Не е необходимо предварително записване, съобщават от лечебното заведение.

Доц. Кунчев: При 50% ваксинирани тежка епидемия не може да има


Ваксинирането във Военномедицинската академия продължава до 4 април, включително. И в това лечебно заведение ще се поставя препаратът на AstraZeneca.Всички желаещи, без записани часове в Националната здравно-информационна система, могат да се имунизират във ваксинационния център на ВМА, от 08:00 до 18:00 часа в работните дни, и от 09:00 до 17:00 часа в почивните.

 

До 3 април - събота, продължава „зеленият коридор” в болница „Пирогов”. Не е необходимо предварително записване на часове. Пунктовете са достъпни от 08:30 до 17:00 часа, като и там ще се поставя ваксината на AstraZeneca.

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg