"Алианц България" пусна услугата онлайн търсене на лекарства и продукти в аптечната мрежа, съобщиха от компанията. Платформата може да се достъпи чрез сайта www.allianz.bg, както и чрез дигиталното приложение "Алианц Здраве". 

Функционалностите й позволяват търсене по аптека, продукт, населено място и дори жилищен квартал, като е интегрирана с всички дигитализирани аптеки на територията на цялата страна. Услугата е напълно безплатна и се предлага в партньорство със стартъп компанията Аptechko.bg. От нея могат да се възползват не само клиентите на компанията, а и всички заинтересовани потребители. 

Каква част от лечението си плащаме от джоба

"Всички знаем, че цените на лекарствата у нас варират в широк диапазон и при здравен проблем колко време ни отнема обикаляне по аптеки и търсене в Интернет за цена на даден препарат", коментира Гергана Николова, директор "Живот и Здравно застраховане" в "Алианц България". 

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg