"Бългериан Пропертис" (Bulgarian Properties) премахна всички такси и комисиони при наемите на жилища за бежанци от войната в Украйна, съобщиха от компанията за недвижими имоти.

Това включва както безплатно съдействие на търсещите подслон, така и премахване на възнагражденията ни от наемодатели на такива имоти - ние ще свържем страните абсолютно безплатно, само и единствено с цел да помогнем, посочват от фирмата.

Вдигнаха цените на жилищата „на зелено“ у нас

От компанията предоставят комуникационния си център, който включва местен киевски телефонен номер, както и контакти по всички канали, за да бъдат обслужени хората в нужда. Целият екип на компанията е в готовност да помага в преговорите, изготвянето на договори за наем и други специализирани услуги.

Събитията от последните дни изведоха отново на преден план важността на жилищата като основна човешка и социална нужда и фундаментално право. Професионалният ни дълг именно в тази сфера ни зове да не оставаме безучастни, посочват от компанията.

Оттам информират, че след началото на войната в Украйна получават все повече запитвания от бежанци за жилища под наем. Основното търсене в момента е за градовете Варна, Бургас и София, но от компанията очакват да има и за други населени места. Сроковете са за от 1 до 3 месеца.

Компанията вече е адаптирала украинския си домейн https://www.bulgarianproperties.com.ua и го е превърнала в платформа за наеми.

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg