Дженерали Застраховане АД взе участие в шестото издание на конкурса Застрахователи за обществото, организиран от АБЗ и БАЗБ и спечели второ място със своя проект The Human Safety Net (THSN).

The Human Safety Net е инициатива, създадена от Група Generali, базирана на идеята, че хора помагат на хора и че това може да доведе до устойчива промяна и да създаде позитивен ефект. Техен партньор по инициативата в България е фондация За Нашите Деца.

Съвместното им сътрудничество има за цел да усили въздействието и да реализира амбициите на Фондацията в работата с деца в риск, деца без родителски грижи и деца със специални нужди в развитието.

Застраховаме все по-често дома си

Целта на The Human Safety Net и Фондация За Нашите Деца е активна работа в подпомагането на деца и семейства в затруднено положение. Тази нелека задача, можем да постигнем заедно, чрез предоставянето на професионална помощ на найуязвимите деца и чрез насърчаване и изграждане на сигурни семейни отношения.

Силите на екипа са фокусирани върху подобряване на качеството на живот на най-малките, осигуряване на специализирана помощ на родителите на деца с трудности в развитието, приемни родители и интегриране на деца със специални нужди в нашето общество.

GENERALI са убедени, че помощта в ранна детска възраст е от изключително значение и именно тя може да доведе до положителна промяна за цял живот.

Българите не знаят цената на застраховката

Те се надяват всички български деца да имат равен шанс за развитие и качество на живот. Осигурявайки им заедно стабилен и спокоен живот, те инвестират в своето бъдеще и това на децата на България!

Инициативата The Human Safety Net е разпозната като социално значима и е наградена с второ място от АБЗ и БАЗБ! 

От компанията заявяват, че ще продължават да работят усилено и вярват, че с общи усилия могат да създадат положителна промяна в обществото.

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg