Коледното време е период на радост и изненади, особено за децата. Не е тайна за никого, че по това време на годината обаче разходите набъбват и родителите се затрудняват да осигурят най-добрия подарък за детето си, колкото и да им се иска да го зарадват. Започват трескаво да обмислят как да се справят с това задължително бреме върху семейния бюджет и стресът сериозно намалява всяко желание за празнуване у тях.

Ако искате да направите празниците още по-специални за малчуганите си и да изживеете заедно с тях вълнението от разопаковането на подаръците, без излишни притеснения за утрешния ден, но все пак същевременно държите да управлявате финансите си отговорно, купуването на подаръци на изплащане може да бъде отлично решение за това.

tbi bank

В тази връзка, един от най-популярните магазини у нас за детски играчки – Хиполенд в партньорство с tbi bank се опитват да направят живота на родителите по-лесен, като им помагат да зарадват децата си с мечтания подарък. Майки и татковци, заедно със свои роднини могат да оптимизират разходите като разгледат предложенията за детски стоки на онлайн магазина на Хиполенд.

В Коледния каталог те могат да избират между 1300 предложения за подаръци, които биха могли да заинтригуват малчуганите. Чрез алтернативните разплащателни методи на tbi bank всеки клиент на Хиполенд в мрежата може да планира предварително бюджета си и да избере опцията, която е подходяща за изплащане.

Всяка покупка от 100 до 3 000 лева през онлайн магазина може да бъде разсрочена на вноски. От двете компании обещават в най-скоро време да предоставят тази възможност и през физическите магазини от веригата.

В разгара на предколедното пазаруване с партньорството си Хиполенд и tbi bank осигуряват на клиентите си възможността да се насладят с пълна сила на емоциите при избора на идеалните играчки за децата във фамилията и на своите приятели, без притеснения, че цената им е непосилна за бюджета им.

tbi bank


„Нашата цел е да предлагаме финансови решения, с които правим ежедневието на българите по-удобно и спокойно и им позволяваме да не отлагат сбъдването на мечтите си. Щастливи сме, че с наша помощ много деца ще получат мечтания подарък за Коледа, а родителите им ще посрещнат по-спокойно празниците, като разсрочат покупките на вноски в следващите месеци“, споделя Екатерина Атанасова, ръководител „Търговски партньорства“, tbi bank.
 
Плащането на вноски на tbi bank е финансовият инструмент, който е предпочитано решение за над 22 000 търговски локации в България, Румъния и Гърция.

Коледа е време за обич, сближаване и създаване на спомени. С избора на подходящия метод за плащане, можете да направите този сезон по-приятен, осигурявайки на децата незабравими моменти. Разсрочвайки плащането на подаръците във времето, родителите определено могат да си отдъхнат по празниците. Те могат да планират какви да бъдат вноските през следващите месеци, така че да не представляват трудност за тях и да се насладят на коледното блаженство със своите деца и роднини, без да се притесняват как ще успеят да посрещнат новата година без достатъчно средства.