При направените повторни тестове на премиера Бойко Борисов, на началника на политическия му кабинет Деница Желева и на членовете на екипа на премиера, резултатите са отрицателни, съобщи правителствената пресслужба.

Всички служители на администрацията на Министерския съвет се тестват, след като в началото на настоящата седмица бяха установени двама служители от администрацията с Covid-19.

Премиерът е под карантина

Към настоящия момент в резултат на направените тестове са установени нови два случая на заразени служители от администрацията на МС и така общият брой на заразени с Covid-19 служители става четирима.

По-голямата част от администрацията на МС вече е тествана, като до понеделник се очаква да станат ясни резултатите и от последните тестове.

istock
istock

По-рано днес от ВМА обявиха, че Деница Желева е дала положителна проба след завръщането на българската делегация от Брюксел.

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg