Група от водещи научни и медицински експерти от цял свят ще докладват за последните изследвания, показващи безопасното и ефективно използване на лекарството ивермектин при предотвратяване и лечение на COVID-19 и "24 часа".

Това ще стане на специална дискусия на 18 март, организирана от Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC), съобщи сайтът newswise.com

Учени и лекари от САЩ, Великобритания, ЕС, Южна Америка и Израел ще обсъдят най-новите научни и клинични изследвания. Те призовават правителствата незабавно да приемат в протоколите си употребата на ивермектин за предотвратяване и лечение на COVID-19. 

Ивермектин за хора е различен от този за животни

Дискусиите ще включват най-новите данни за това как лекарството е намалило положителните случаи на COVID-19 в големите градове по света, ролята на ивермектин в ранното лечение на COVID-19 и защо то трябва незабавно да бъде прието като безопасна и ефективна профилактика и лечение на COVID-19.

istock
istock

Панелната дискусия ще се проведе в четвъртък, 18 март 2021г. чрез видеоконференция. Алиансът FLCCC е създаден през март 2020г. от група световно известни лекари и учени за проучване и разработване на животоспасяващи протоколи за профилактика и лечение на COVID-19 във всички стадии на заболяването.

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg