Дигитална платформа помага за управлението на жилищни и бизнес сгради. Тя осигурява бърза и лесна връзка между домоуправителите, живущите и фирмите за поддръжка.

Платформата е иновативна не само за България, но и в световен мащаб, казаха създателите ѝ Александър Парашкевов и Константин Иванов в ефира на предаването „Социална мрежа” по NOVA NEWS.

Улесняват слагането на соларен панел на блока

Двамата споделят още, че продуктът им помага за разрешаването на междусъседски спорове и поддържане на добрите отношения между хората. Там може да се провеждат дори гласувания за взимане на важни за етажната собственост решения. Има и голяма секция „Дискусии”, където всеки един собственик или наемател може да сподели мнението си по даден въпрос.

За да се използва платформата, домоуправителят трябва просто да регистрира сградата, след което да изпрати покани за присъединяване на всички живущи в нея.

Още по темата гледайте във видеото.

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg