ОББ намалява лихвените проценти за нови клиенти до 6,7% в евро за покупка на „първо жилище”. Офертата е промоционална и е валидна до 30 септември 2011 г., при избор на превод на работна заплата или регулярни постъпления по сметка „Комфорт” в банката.

ОББ удължава до 30 септември 2011 г. и промоционалните лихвени нива от 6,5% фиксиран лихвен процент в лева за първата година и 7.90% за остатъчния срок на кредита за клиенти, които искат да закупят жилищен имот с ипотечен кредит.

Банката освобождава клиентите от такса за кандидатстване за всички видове ипотечни кредити до 30 септември 2011 г., а всички клиенти, кандидатствали за ипотечен кредит по време на промоцията, ще ползват 0% такса за предсрочно погасяване със собствени средства след третата година от срока на кредита.

ОББ предлага ипотечни кредити за покупка на жилище с размер до 500 000 лева или 250 000 евро и срок на изплащане до 35 години. Основно предимство за клиентите е възможността да получат предварително одобрение за размера на кредита, още преди да са избрали имота, който искат да закупят.

Процентът на финансиране в лева е до 85%, а максималната възраст на кредитополучателите към датата на издължаване на кредита трябва да е 70 години. ОББ удължава до 30 септември 2011 г. и промоционалните лихвени нива от 6,5% фиксиран лихвен процент в лева за първата година и 7.90% за остатъчния срок на кредита за клиенти, които искат да закупят жилищен имот с ипотечен кредит.