Във връзка с кръга от Световната купа по ски за мъже, която ще се проведе в Банско на 26 и 27 февруари 2011 г., Първа инвестиционна банка започва нова промоция за своите клиенти.

Притежателите на кредитна карта MasterCardYES, направили поне едно плащане на ПОС терминал в периода от 14 януари до 15 февруари, участват автоматично в томбола за награди.

Промоцията е насочена към всички клиенти на банката, които вече притежават MasterCardYES или използват поне две услуги на банката - например, имат издадена дебитна карта и използват услугата «Виртуален клон» - и заявят своята кредитната карта MasterCardYES.

Участието им в томболата им дава шанс да спечелят един от петте специални  пакета, които включват уикенд за двама и ВИП места на централната трибуна, от която ще гледат на живо звездите на ски спорта по време на кръга от Световната купа по ски за мъже в Банско (26-27.02.2011 г.).

Ще бъдат раздавани и много вълнуващи зимни награди, които ПИБ е подготвила за своите клиенти – 50 зимни якета „ConteofFlorance” и 100 зимни шапки „ConteofFlorance”.

Имената на спечелилите ще бъдат изтеглени в присъствието на нотариус на 17 февуари 2011 г.