Пощенска банка предлага нов достъпен начин за кандидатстване за потребителски кредити на своите бъдещи клиенти. С новата услуга всеки клиент чрез посещение на интернет страницата на банката може бързо и лесно да подаде своето онлайн заявление.

От банката се свързват обратно с кандидатстващото лице за потвърждение на подадените данни. Клиентите получават крайно становище до 24 часа от датата на окончателното събиране на необходимата документация.

Онлайн кандидатстването е достъпно на обновената интернет страница на Пощенска банка www.postbank.bg, раздел „Индивидуални клиенти“, секция „Потребителски кредити“.

Всички физически лица, кандидатствали до 15 декември 2012, могат да се възползват от промоционалните условия валидни за стандартния потребителски кредит на банката и за кредит за обединение на задълженията, а именно без такса за разглеждане на документи и без такса за отпускане на кредит.

За клиенти, желаещи кредит с фиксиран лихвен процент, всички, подали искане до 15 декември 2012, също могат да се възползват от посочените промоционални условия за такси и комисиони.