Пращаме през ePay за застраховки на "Алианц България". Компанията даде възможност на клиентите си да плащат застрахователни вноски през ePay и EasyPay.

През сайта www.epay.bg плащането става след регистрация, направена от клиента.

Плащанията към ЗАД "Алианц България" се извършват по ЕГН на платец по полицата, като в сайта се виждат дължимите вноски по отделните полици. Клиентът може да избере плащане само за определена полица и на определен падеж.

Клиентите на "Алианц България" могат да ползват и всички офиси на EasyPay в страната за плащане на застрахователни вноски. Плащането също става по ЕГН.

Финансиране за енергийна ефективност беше осигурено с подписване на договор между Райфайзенбанк (България) и Европейската банка за възстановяване и развитие.

Кредитната линия е в размер на 7,5 млн. евро, която ще бъде насочена към местните предприятия. Това е втора кредитна линия, която ЕБВР отпуска на Райфайзенбанк.

От 2002 г. насам Райфайзенбанк е участвала в пет кредитни линии на ЕБВР за финансиране на фирми и граждани.

БНП Париба е най-добра банка в Западна Европа според годишните награди на списанието Global Finance.

Критериите за избор на победителите включват ръст на активите, рентабилност, стратегически партньорства, обслужване на клиенти, конкурентни цени, иновативни продукти, развитие на нов бизнес.

Престижната награда следва отличието на БНП Париба за Банка на годината от IFR - издание за финансовата индустрия на Томсън Ройтерс, от месец януари тази година, както и други награди, присъдени наскоро от европейските медии.