Societe Generale Експресбанк, разширява продуктовата си гама със застрахователни предложения. Вече всеки клиент може да използва банков продукт в комбинация със застраховка. При нужда от краткосрочно финансиране, клиентът може да ползва овърдрафт, допълнен от застраховка Спокойствие, обясниха от банката. Така той и неговото семейство ще бъдат спокойни, че задълженията ще бъдат погасени в случай на злополука, допълниха от трезора.

Цената на тази услуга е 5 лв. на година. Друго ново предложение е застраховка комфорт. Тя предпазва клиентите при кражба или загуба на банковата карта. Застраховката покрива и кражба или загуба на изтеглени пари в брой, лични документи и ключове. Цената е 15.54 лв. на година.

Секторът на финансовите услуги се променя, следвайки потребностите на клиентите, обясни Филип Лот, Главен изп. директор на Societe Generale Експресбанк. Затова ние предлагаме специални финансови решения, комбинирайки застраховане и банкови продукти, благодарение на сътрудничеството ни със застрахователните компании, допълни той.