В следствие на ускорения темп на дигитализация във всички сфери от живота през последните месеци, потребителите все повече предпочитат компании, които оперират изцяло онлайн.

Този модел осигурява на клиентите комфорта и спокойствието да получат желаната услуга, когато и където е удобно за тях, без това по никакъв начин да застрашава здравето и сигурността им. 

Услугата представлява иновативна система за плащания, която позволява незабавен и удобен превод на средства по всяка дебитна или кредитна карта Visa или Mastercard.*

Целият процес на заявяване на кредит, усвояване на одобрената сума и изплащане на вноските може да бъде осъществен изцяло онлайн, без да се налага клиентът да посещава офиси или да се реди на опашки. Това гарантира максимална бързина, удобство и сигурност на потребителите, които могат да се възползват от услугите навсякъде и по всяко време.

Получаването на онлайн кредит от клиента става бързо и изцяло дигитално, в няколко лесни стъпки:

- Заявява през кратка онлайн форма или с няколко клика през клиентски профил; 
- Получава одобрение на момента**;
- Незабавно усвоява сумата, директно по предпочитаната от него банкова карта.

Credissimo

За удобство на клиентите, след първоначално въвеждане на данните на картата във формата за заем, клиентът има възможност да запази информацията за картата си в клиентския си профил с цел ускорен процес при подаване на следващо заявление.

Като един от доказаните лидери и иноватори в небанковия финансов сектор, Credissimo представи нова за българския пазар услуга в онлайн кредитирането на клиентите си – MoneySend от MasterCard.

„В Mastercard отдавна сме се убедили, че това, на което най-много държат потребителите у нас, са удобството и бързината, и това е причината постоянно да развиваме допълнителни функционалности към картите. Технологията MoneySend е точно такъв пример и сме щастливи, че България е един от първите пазари в Европа, където тя е достъпна. За нас е стандарт средствата, излъчени от трети страни към карти Mastercard, да бъдат достъпни за ползване незабавно, доста по-бързо в сравнение със стандартните преводи по банкова сметка. Използвайки иновативни технологии като MoneySend, Credissimo доказват, че са един от лидерите на пазара на бързите кредити, предоставяйки на клиентите това, от което имат нужда, веднага.“, споделя Ваня Манова, мениджър на Mastercard за България, Северна Македония, Албания и Косово.

„Удобството, бързината и качественото преживяване на клиентите ни винаги са били приоритет в развитието на Credissimo. С новата ни услуга, която гарантира бързо и безконтактно получаване на желаната сума по тяхна дебитна или кредитна карта, клиентите ни ще могат да се чувстват още по-сигурни“, коментира Биляна Христова, Маркетинг директор на Credissimo.

** Кандидатите за потребителски кредит подлежат на моментално одобрение съгласно Общите условия и вътрешни правила на Credissimo.

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg