Най-високоплатените свободни работни места за студенти се предлагат от работодатели в IT и техническия сектор, както и в сферата на продажбите. Това е посочено от услугата "Work.ru“.

Резултатите са въз основа на проверка за свободни работни места, за които работодателите са готови да наемат студенти и випускници с малък опит.

Високоплатена работа за начинаещи специалисти с опит от една година се предлага в областта на бизнес анализа и разработване на ИТ продукти.

Връщат работниците в офиса до септември

Кандидатът ще трябва да се занимава с моделиране и документиране на бизнес процеси, разработване и поддръжка на информационна система, консултация с клиенти.

Според услугата, програмист ниво 1С с трудов стаж от шест месеца или повече може да намери работа във фирма, специализирана в автоматизация на малки и средни предприятия.

istock
istock

Студентите в технически специалности могат да намерят и работа, която им позволява да учат за сметка на работодателя. Например голяма фирма за ремонт и строителство търси специалист по ремонт на домакински уреди, който на първо време ще работи заедно с опитен майстор.

Кой колко работи в Европа

В същото време студентите, които все още нямат конкретни умения, са на разположение да работят като комплектоващи онлайн поръчки.

На начинаещи специалисти, които планират да се развиват в продажбите, се предлага работа като мениджър по сключване на договори. Опитът за това свободно място няма значение.

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg