Във всеки един момент от живота всеки има нужда от пари, но има моменти, в които парите не стигат и решаваме да изтеглим кредит. Причините могат да са най-различни – от погасяването на стари задължения до спешна покупка или пътуване в чужбина. Тегленето на потребителски заем обикновено е свързано с предварителна подготовка, която включва проучване на условията за кредитирате в различните банки, попълването на редица документи, получаването на предварително одобрение за кредита и многократното посещение на банкови офиси. Това е дълъг и изтощителен процес, който изисква време и сериозни усилия.

Ако решим да съкратим процедурата и да се обърнем към небанкова финансова институция, има риск да се „удавим“ в морето от оферти и погасителни планове преди да сме стигнали до жадувания тропически плаж или да сме направили ремонта в кухнята. Нека си признаем, че изборът между различните небанкови финансови институции не е лесен и често е объркващ.

„Тук е пазар с убийствена конкуренция“, казва г-жа Ирина Георгиева, главен изпълнителен директор на IuteCredit - ЮтеКредит България – международна финансова група, която е лидер в предлагането на потребителски кредити без изискване за обезпечение, поръчители и гарантиращи такси.


„Моделът IuteCredit е уникален в сектора на небанковото кредитиране. IuteCredit предоставя безкрайни възможности за мен и моя екип да покажем нещо ново на българския пазар, нещо, за което си струва да говорим с приятели и в семейство.“, разказва тя.

Още с влизането си в България IuteCredit стартира с мобилното приложение MyIute, което предоставя възможност на клиентите на компанията да заявяват кредити бързо и лесно, без посещаването на офиси и попълването на тонове бумащина, като така компанията става част от екологично ангажирания бизнес в България.

Ключова характеристика на MyIute е сигурността. Благодарение на апликацията клиентите могат да заявят своя заем в сигурна онлайн среда, без да се притесняват, че са във фалшив уебсайт, и от точка, в която се чувстват спокойни и изолирани от заобикалящото ги обкръжение като колеги на работното място, непознати хора и т.н.


Чрез MyIute заявлението за кредит се подписва дигитално през мобилно устройство, а документацията се получава по електронен път на имейл. Процесът се случва напълно онлайн, а клиентите не са обвързани с място и време. Освен това дава възможност за управление на кредитите в движение.

Клиентът може да следи плащанията си по кредита, погасителения план, предстоящите падежи, да отлага вноска, да заплаща вноска, да заявява допълни средства при нужда, да посочва как желае да получи парите. Всеки може да го изтегли напълно безплатно от Google play или Apple Store.

MyIute прави модерното дигитално финансиране достъпно за всеки в България, от всяка точка на страната, без необходимост от посещение на офиси и загуба на ценно време. Сега Ви оставяме да се насладите на предимствата на Вашето MyIute.

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg