Как може като потребители да помогнем на малкия и средния бизнес в България в периода на извънредните мерки?

Много фирми имам нужда от финансова подкрепа и помощта на държавата няма да достигне до всички.

Възможно ли е да участваме в подкрепа на тези фирми да задържат персонала си и да не изпаднат във фалит?

Сайтът за онлайн пазаруване Grabo.bg, който вече от 10 години е на пазара, реши да протегне ръка на своите бизнес партньори и предприе действия в тази насока с нова кампания.

“Купи и подкрепи”, която вече стартира на сайта, предлага ваучери с над 30% отстъпка за любими места за хапване или спорт, за красота или масаж.

Кой печели най-много от изолацията при коранвирус

Ако закупите сега ваучер за услуга на сайта в своя град ще може да го ползвате в удобно време до 30 декември 2020 година и то без допълнителни условия.

„За да останем заедно - потребители и бизнес трябва да обединим усилията си в това тежко време”, апелират от компанията.

istock
istock

Grabo.bg счита, че ако всеки закупи поне по един ваучер, тези фирми ще успеят да реализират оборот и осигурят заетост на служителите си в кризата.

Колко от работодателите биха се възползвали от мярката „60:40“

Офертите по тази кампания са малко по-различни от обичайните, предлагани на сайта на Grabo.bg, тъй като ще могат да се реализират в периода от отварянето на обекта след карантината до 30 декември.

Ако се включите в  кампанията “Купи и подкрепи” на Grabo.bg може да сте сигурни, че средствата ви ще бъдат гарантирани. При невъзможност за ползване на ваучера в срока на валидност, сумата ще бъде възстановена в пълен размер, без условия.

Grabo.bg призовава да останем вкъщи и да останем заедно!

Повече за кампанията и самите оферти можете да видите тук.
 
За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg