Програмата за профилактика и рехабилитация на Националния осигурителен институт миналата година започна на 2 април и продължи до 31 декември 2021 г., като от нея се възползваха общо 37 728 лица, съобщиха от института.

През 2021 г. НОИ сключи договори с 22 юридически лица за общо 52 изпълнители на дейността по профилактика и рехабилитация.

Сега институтът отново търси хотели, които да се ползват за  профилактика и рехабилитация за 2022 г., като НОИ покрива част от разходите.

Крайният срок за подаване на предложенията за участие в процедурата е 25 февруари (петък) 2022 г.

Как учителите да ползват по-евтин санаториум по НОИ

Пълна информация за задължителните изисквания към изпълнителите на дейността по профилактика и рехабилитация през 2022 г., данни за условията за финансиране на дейността, както и подробни указания за подготовката на предложението за нейното изпълнение, са публикувани на интернет страницата на НОИ в рубрика “Обезщетения”, раздел “Профилактика и рехабилитация”.

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg