Премиерът Бойко Борисов заяви по време на церемонията по връчването на наградите на КРИБ и на списание "Икономика" - "Мистър и Мисис Икономика" за 2019 г., че няма да има промяна в данъчната политика.

Данъците си остават тези, мощно инвестираме в образование, здраве, спорт, култура, археология, каза премиерът.

Той изтъкна, че правителството внимателно и пестеливо харчи в условията на голямата задлъжнялост в световен мащаб на държавния и частния бизнес, като напомни, че тази задлъжнялост е огромен риск, особено за малките държави.

От последните 10 години вървим заедно и успоредно все нагоре, каза Борисов пред събралите се представители на бизнеса.

В България се строят нови заводи, а износът бележи близо 4% ръст, което е добре за бизнеса и за държавата.

От Търговище чак Шумен се вижда по магистралата, посочи премиерът и изреди магистралите и големите инфраструктурни проекти, които се работят из цялата страна.

„Работи се на пълни обороти, с хиляди машини“, категоричен беше министър-председателят и добави, че става дума за огромни обекти, каквито не са правени никога.

Разкодирай личните си финанси с Pariteni.bg. Каним те да участваш в конкурс за 50% стипендия, предоставена от Pariteni.bg, за работилница „Лични финанси: как да инвестираме по-добре“ на The Business Institutе. За целта трябва само да попълниш формуляр за кандидатстване до 22.11.2019.


За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg