„Остаряването е привилегия.“, казва актрисата Мерил Стрийп, а ние няма как да не се съгласим с нея. Всяка бръчка крие спомени, всяка болежка е потвърждение за поредния покорен връх от високата планина на живота, всяка следваща година е шанс да изживеем нови 365 дни, вървейки по пътя на личните си цели, и да сбъднем отложените си мечти.

С „третата възраст“ се появяват трудности, но с нея идва и възможността да се погрижим по-добре за себе си, да обърнем повече внимание на семейството, да осъществим свои отдавнашни стремления и най-вече да усетим наслада от по-спокойното ежедневие.

Пенсионирането ни изправя пред предизвикателства, за които не сме се замисляли през активните си години. Лесно е да се говори за спокойствие, но как да сме спокойни, когато пенсията не достига, за да покрием големите сметки за отопление през студените месеци или когато пералнята се развали и имаме нужда от нова? Непредвидените разходи изискват допълнително финансиране, а това често се оказва проблем именно за хора в пенсионна възраст.

Финансовата компания Money+ предлага решение, наречено Money+ Golden Age.

Кредитът Money+ Golden Age e разработен да подпомогне пенсионерите, ако ги изненадат неочаквани разходи, които не търпят отлагане. Кредитът Money+ Golden Age e с гратисен период до 3 месеца по договаряне, не се изисква обезпечение, а погасяването му е на месечни вноски.

Годините след пенсиониране са идеален момент за сбъдване на желания. Не вярвате ли? Спомняте ли си онази мечта, която все още тлее в мислите ви, за екскурзия до Айфеловата кула или за почивка на спокойните гръцки плажове? А копнежа по круизното пътешествие, за което четохте във вестника? Не сте се отказали от идеята за освежаващ ремонт на вилата и строежа на зимна градина в двора, нали? Всяка мечта си струва да бъде сбъдната, защото това носи радост. Можете да се отдадете на пътешествия или градинарство, да се запишете на курс по италиански или да се научите да танцувате танго с професионални учители. Кредитът Money+ Be Young  е подходящ за това.

Money+ Be Young за онези мечтатели, чиито тела остаряват, ала сърцата им пазят младежкия плам. Необходимите документи са само искане за кредит и копие от лична карта, а възрастта за кандидатстване е от 65 години от датата на кандидатстване и 72 години към датата на падеж на кредита.

NetInfo Company
NetInfo Company

Годините след пенсиониране са и време, през което да се посветим на младите – на децата и внуците – да сме до тях по-често, да чуваме смеха им, да слушаме смелите им идеи и да им погнем да крачат по пътищата на живота с увереност и сигурност. Да купим хубав подарък за дипломирането на внука не е каприз, а знак за обич. Да съдействаме финансово е израз на подкрепа при първите стъпки в света на възрастните.

Финансовата институция Money+ има предложение как да подпомогнем и насърчим най-обичните си в техните житейски търсения. Кредитът Money+ Care е насочен да отговори именно на тези нужди и да съдейства на пенсионерите в грижата им към децата и внуците във важните моменти от живота им. Заемът Money+ Care е без такси за отпускане и не изисква обезпечение.

Кредитите Мoney+ Golden Age, Money+ Be Young и Money+ Care са специално разработени и съобразени с възможностите на хората в пенсионна възраст. Заемите могат да бъдат в размер от 600 до 2000 лв. Срокът на погасяване е от 4 месеца до 2 години, според възможностите на кредитополучателя. Лихвеният процент е фиксиран, а начинът на усвояване е еднократно. Няма допълнителни условия, нито неясни договорни клаузи с дребен шрифт.

Всяка възраст е красива и има своето очарование. Когато остаряваме, забавяме темпото и най-сетне можем да се насладим на малките неща – на пъстрите цветя в градината, на морските залези и на усмивките на хората, които обичаме.

Линк към цялата група продукти, описани тук.

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg