Най-общо казано, единственото нещо, което ще спечелите с постоянно похапване на пица, са няколко килограма отгоре. Но се оказва, че можете да спечелите и доста добра сума пари.

Това може да стане благодарение на компания, която прави портативни пещи за пица и търси хора, които да тестват различни вкусове пици и могат да изкарат по този начин до 1000 долара на ден. Те ще изпробват уредите в собствените си кухни.

Компанията Ooni е създала линия от преносими фурни за пица на дърва и наема множество хора, които да и помогнат да подобри рецептите си за пица с различни продукти.

Избраните кандидати ще получат фурна "Ooni", която да ползват за печенето на пиците, и ще трябва да предоставят обратна връзка за нови продукти и да помагат за представянето на марката в социалните мрежи. 

От време на време те ще бъдат канени да участват в демонстрации и събития на живо.

Работните места, които са на непълен работен ден, са достъпни за всеки, навсякъде, защото вкусовите дегустатори ще работят дистанционно, всеки със своята фурна Ooni. 

Заплащането обаче зависи от опита. Така например, страстен домашен готвач, който никога не е работил професионално в кухнята, вероятно ще печели базовите 300 долара на ден. Но някой, който има солиден опит в правенето на пици и опит в готварски демонстрации, може да достигне тавана от $1000 на ден. Така или иначе, всеки дегустатор ще работи не повече от два дни в месеца. Дори и по-малката сума си заслужава.

Компанията ще поеме и сметките по закупуването на необходимите за направата на пиците продукти.

Всеки който иска да кандидатства, трябва да изпрати видео от 60 секунди, в което да демонстрира своите умения в направата на пица и да обясни защо е подходящ кандидат. Срокът за кандидатстване изтича на 14 октомври 2018 г.